Flexibilitat, seguretat i confort

A Autocars HT comptem amb una flota de vehicles d’última generació, de 20 a 65 places, amb tot l'equipament i les comoditats per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Autocars de 20 a 30 places

Autocars de

20 a 30

places

Comptem amb una gamma de Minibusos que ens permeten realitzar serveis de grups reduïts però sempre mantenint la màxima qualitat del servei. Un vehicle molt versàtil que ens permet fer qualsevol classe de desplaçament.

Demana'ns pressupost
Autocars de 40 a 55 places

Autocars de

40 a 55

places

A Autocars HT comptem amb diferents capacitats de vehicles.

Aquesta és una opció que ens permet gaudir de totes de les comoditats del vehicle gran però amb una mida més reduïda per a grups menys nombrosos.

Demana'ns pressupost
Autocars de 60 a 65 places

Autocars de

60 a 65

places

A Autocars HT comptem amb una moderna flota d'autocars amb una renovació constant per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients.

Tots equipats amb les últimes tecnologies per ser el màxim de confortables, sistema de climatització, sistemes d'àudio-vídeo amb diferents models de connexió i servei de WI-FI per tal d'oferir una connectivitat total.

Demana'ns pressupost
Autocars de +65 places

Autocars de

+65

places

Per ocasions especials i per cobrir la mobilitat a un gran nombre de passatgers, a Autocars HT també oferim aquest tipus d'autocars de dimensions especialment grans.

Per diposar d'aquest tipus de vehicle s'ha de reservar amb molta antelació, ja que té molta demanda per ser un tipus d'autocar amb unes característiques molt concretes.

Demana'ns pressupost